Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under januari 2011

Av Anna - 4 januari 2011 22:45

Sen jah skrev sist så har jah tvättat 3 maskiner tvätt , vare och fikat med Jessica och gladfisen Max , myst i soffan och vare på en långprommis med voffsingen .. :)

Har även hunnit med ett varmt bad .. :) Riktigt skönt kan jah lova .. :)


Har precis pratat med min älskade sambo och jah saknar honom bara mer och mer men när jobbet inte kommer till dej får du åka till jobbet eller hur är de ? Jah är inte ensam om att ha en karl som jobbar borta de vet jah men jah kan lova att de är ack så jobbigt ändå , just nu önskar han kunde vara hemma eller iaf jobba i närheten men men man får göra de till de bästa ..

 

Jah älskar dej Jonas Färlin med hela mitt hjärta ! Min kärlek till dej går inte att förklara i ord och jah vet att nu när vi ska bli 3 så står du vid min sida och de gör mej lugn på något vis .. Du kommer att bli världens bästa pappa ! :)

Vi kommer att ha våran egen lilla familj , du , jah , Gruffe och pyret .. :)

Jah längtar så obeskrivligt mycket ! <3

 

  

Denna bild e tagen idag.. :) V.39 <3

 

Men men nu ska jah nog ta och dejta John Blund tror jah - känns så iaf ..

 

Ha de bäst !

 

Puss och kraam ! <3

Av Anna - 4 januari 2011 10:38

Kvällen igår blev en riktig slökväll med film, godis, popcorn och trevligt sällskap .. :)


Idag hade jah tänkt mej en sovmorgon men de sket sej ganska regält då jah vaknade av mej själv vid 8 .. :/ Inte alls de sovmorgon jah hade hoppats på men aja sånt e livet ibland - vila kan man göra i graven som min käre sambo brukar säga ..


De första som stod på att göra listan idag va att ringa hyresvärden och få lite grejer fixade och sen en prommenix med Gruffe grus som inte alls va på humör för att gå i koppel - han hade heldre sprunge runt fritt men de blir lite svårt mitt inne i centrum liksom men men han va glad att få komma ut iaf .. :)


Just nu sitter jah här och kollar runt lite och väntar på att tiden ska rulla så jah får knalla ner mot centrumhuset och träffa Jessica och lille Max.. :)


Men nu ska jah ta och göra lite nytta och starta en maskin tvätt..


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 3 januari 2011 16:40

Än så länge har de vare riktigt lugnt idag..

Har bara vare upp på mvc en sväng och sen har dagen spenderats i Hedsta med mina kära föräldrar och syskon.. :) Riktigt mysigt när ma när ensam här hemma - eller ja nästan iaf, jah har ju voffsingen men han är inte så mycket att prata med.. :P hehe..


Ikväll vette fan vad som händer , vi får la se .. :)


Ha de bäst !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 2 januari 2011 18:30

Tjoflöjt !


Idag har jah vare och fyllt på lite i kyl, frys och skafferi medans hjärtat fortfarand är hemma och kan hjälpa mej att bära.. :)


Sen har jah även plockat undan julen här hemma så nu är allt borta igen..

Ibland funderar jah på varför folk har så mycket julsaker .. Jah menar vilket jävla arbete med att plocka fram de för en så kort tid.. Näe jah är ingen julpyntare direkt.. :P


Har även haft främmande av svärmor och svärfar och även mina kära föräldrar och lillebror.. :)


Nu är älsklingen iväg och tankar firmabilen och hämtar lite grejjer då han åker i möra bitti medans jah sitter här och bara är .. :P Hehe..


Vi får se vad som händer sen..


Ha de bäst !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 1 januari 2011 22:32

Sen jah skrev sist har jah hunne med en kvällsprommis med min älskade sambo och hund - riktigt skönt va de kan jah lova.. :)

När vi kom hem så myste vi ner oss i soffan och kikade lite på film och bara njöt av varandras sällskap .. :)


Nu sitter jah här medans hjärtat försöker hitta något att se på ..


Vi får se hur länge jah håller ut innan jah slocknar.. :P


Men men ha de bäst allesammans !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 1 januari 2011 16:03

Nu va de bra längesen men va fasen jah har ju inte haft något internet sen flytten men nu är de fixat.. :P Bara en router kvar nu så är allt helt perfekt.. :P


De har väl egentligen inte hänt så jätte mycket sen sist men sånt e livet ibland.. :P


Nu e de ju ett nytt år och jah vill passa på att tacka mina nära och kära för året som vare och jah hoppas att detta kommer att bli minst lika bra..

2011 kommer att bli ett förändringens år då jah ska bli mamma ( men de vet ni ju redan ) hehe men även på andra plan .. Jah har lovat mej själv att säga ifrån och inte acceptera allt längre men de absolut vikitgaste är att jah får dela även detta år med världens bästa föräldrar, världens bästa syskon, världens bästa vänner och världens bästa sambo och hund.. :)

Jah älskar er ! Utan erat stöd hade jah nog inte klarat mej såhär långt utan att bryta ihop totalt.. <3


Går även in i vecka 39 idag.. :) Helt sjukt vad tiden går fort - allt man förberätt och ställt in sej på liksom bara försvinner igen bara för att de blir så verkligt på något vis men jah kommer nog inte att riktigt fatta att de e sant förän h*n ligger på mitt bröst..

En känsla innom mej som jah inte kan förklara , en längtan som snart är över , kärleken som endast en mor kan känna till sitt barn kommer jah snart att få uppleva och jah vet att tillsammans klarar vi allt ! <3


Bjuder även på en liten bild, den är tagen för 3 veckor sen och jah var då i vecka 36.. Känns som om jah är mycket större nu.. :P hehe..


  


Ha de bäst allesammans och jah önskar er en god fortsättning på de nya året !


Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards