Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under januari 2011

Av Anna - 23 januari 2011 09:26

Dag 8 visar sej och jah e fortfarande hemma och de e fortfarande lika lugnt i magen ..


Jah har precis klive upp och sitter just nu framför tv:n med en VÄLDIGT slö hund som inte alls vill att jah ska röra på mej utan bara sitta still så han kan ligga i mitt knä och sova utan att bli störd .. :P Hehe .. Han e bra sööt .. :D


Dagens planer är att fixa lite papper här hemma och sen runt 3 halv 4 ska älsklingen iväg och klippa sej och efter de så kommer pappsen och lillebror och hämtar våran lilla sötnos då han ska få vara där i möra när älsklingen och jah ska iväg ..


Näe nu ska jah ta och mysa lite med voffsen innan hjärtat vaknar..


Ha de bäst !

Puss och kraam ! <3

Av Anna - 22 januari 2011 19:00

Ja de blev en tidig middag då grabbarna skulle iväg och skruva lite med Björns 240 ..

Köttfärssås och spagetti stod på menyn och gud så gött de blev - smakade nästan som pappsens köttfärssås .. :P Hehe ..


När grabbarna for iväg så tog jha och bäddade ner mej med voffsingen i soffan pch kollade på Janne Långben the movie .. :D Måste banne mej va en av Disney´s bästa filmer ! Jah bara ÄLSKAR den ! :D


När filmen va slut så var de ju dax för handboll - Sverige mot Serbien .. :)

Just nu e de halvlek och de står 12-13 till Serbien men de e ju en hel halvlek kvar ju .. :P


Näe nu ska jah ta och fortsätta slöa.. ;)


På återseende !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 22 januari 2011 13:34

Ja då sittar man här igen då .. :P Just nu så har vi Björn här och han och älsklingen sitter och kollar igenom lite brända filmer .. :) Shiet vad med filmer han har karl'n , helt sjukt .. :/

Gruffe är banne mej brgravid i filmer och Jonas gnäller på mej och mina ljus .. tycker inte han ska säga så mycket om man jämför så.. Men men hehe.. :P


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 22 januari 2011 10:52

Eller ja snart iaf .. Är inne på dag 7 efter bf nu och de e fanimej inge kul längre ! Visst jah kan vänta på lillen men de som är mest irriterad är alla frågor som : "har du inte äkt än , ska du inte åka snart" mm.. Men men That's life..


Aja har iaf fått i mej lite frukost så nu ska jah mysa mer mej i soffan och bara vara HEEELA dagen , om jah klarar de vill säga .. hehe.. :p Men jah kan ju iaf försöka .. :P


Ha de bääst så länge !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 21 januari 2011 23:29

Ja de e precis vad jah har hittat nu !

Älsklingen och jah e riktigt sugna på att byta bil så vi tog och kollade runt lite på nätet och hittade en kanon bil ! :D Tycker iaf jah .. :P hehe .. Ett riktigt VILL HA objekt som sagt .. ;) Hehe .. :P Men men vi får se vad som hände och sker , ska kolla lite till så får vi se sen - men jah vill ha nu ! :P Hehe.. tänk om man bara kunde plocka på sej de man vill ha - de vore inte illa de inte iaf ibland .. :P hehe ..


Näe nu ska jah ta och kramas med kudden i en nybäddad säng ! :D

Sov gott allesammans !

Natti natt ! :)


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 21 januari 2011 21:54

Ja då va vi klar då , eller ja rättare sagt har vare ett tag hehe men ändå .. :P

De blev bara såååå bra !

Vi har fått undan alla kartonger och så har vi fått upp våran vackra älva som står på brudkistan och är såå vacker .. :D I just live it !

Även att pappa va hit med en steriobänk - kan man väl kalla de - igår och även den passade in såå bra ! :D

Våran stora drake fick sej en egen liten pedistal där uppe på .. :D


Just nu e jah bara såå nöjd med vårat vardagsrum ! De ända som saknas är pyret !

Så nu tycker mamma att du får ta och komma ut för hon e VÄLDIGT nyfiken på vad de e för en liten krabat som tycker de e så kul att sparka på hennes revben .. ;)


Och även att vi försökte kolla på Skönheten och odjuret men de gick ju som de gick å när de bara va typ halva filmen .. :( Inte alls kul ju , jah som hade längtat så .. :/ Aja , de e bara till och bita i de sura äpplet och leta nå annat att se .. hehe ..


Näe nu ska Wallberg ta och njuta av att få vara ensam med sin älskade sambo .. :) - Man måste ju ta vara på tiden för snart har vi en liten att ta hand om och ge all uppmärksamhet .. :)


Ha de bäst så länge !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 21 januari 2011 15:28

Ja de blev inte så mycket skriva igår men sånt e livat jah tog och spenderade tid med min kära sambo ist och i morse blev de en sväng hem till m or och far med lite grejer.. Men nu e vi hemma igen och har förbetett lite mat och ska nu ta och förtsätta att plocka i röran här ..


De e även dag 6 och lugnt som bara den.. Hehe.. Nä nu e de dax att fortsätta ..


På återseende !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 20 januari 2011 10:25

Ja då va vi inne på dag 5 och jah har fortfarande inte kännt ängot spec .. De börjar bli riktigt långväntat nu ju men vad gör man , man kan ju inte göra nå åt de direkt .. Älsklingen är ju hemma nu så nu kan de få gå hur fort de vill .. ;) Näe men de kan ju få sätta igång iaf tycker jah .. :)

Men de märks väl för kommer de inte något inlägg senare eller i möra bitti så vet ni vart jah e.. ;) Hehe..


De blev en sovmöra idag då jah nästan nyss vaknat men jah har iaf hunne med att slänga in lite tvätt i maskinen och startat den och även plockat undan lite grejer ..


Älsklingen åkte iväg till Skästra för att lämna in lite papper och tanka firmabilen så när han kommer hem igen så ska vi ta och rensa dom sista låderna och förhoppningsvis få bort alla förutom dom med alla spel och dvd:er i då vi läre ha en till hylla för dom så dom lär bli kvar en liten stund till men vi ska försöka "få undan" dom lite iaf .. :)

Sen har vi väl inte direkt något annat planerat men de märks vad som händer och sker.. ;)


Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards