Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Anna - 14 januari 2011 14:24

Nu är jah less på att vänta , nu vill jah ha min lill* ögonsten i min famn ..

Som förstföderska känner jah men så vilsen just nu .. Jah liksom letar en massa "förlosstningstecken" hela tiden om de nu blir så vill säga , jah vet ju liksom ingenting helt säkert .. Är de bara jah som är så eller va / är du också så ?

De e ju liksom beräknat i morgon och ka nhända precis när som helst sammtidigt som de kan ta flera veckor till innan h*n vill visa världen vem den är ..

De är nog ovissheten som gör mej så otålig plus att jah verkligen vill att älsklingen ska vara hemma när de händer och han åker ju iväg och jobbar på måndag igen .. De e faktiskt riktigt jobbigt att sitta här med en stor mage och ovissheten om när den lill* vill kika ut när han sitter två timmar härifrån men vad gör man när de inte finns några jobb här hemma då .. Dom säger ju att när jobbet inte kommer till dej får du åka till jobbet men just nu vill jah bara ha honom hemma här brevid mej 24 / 7 men så är inte fallet , tyvärr !


Sammtidigt som jah vill ha pyret i min fam har jah nog lite separationsångest med magen för de finns inget mysigare än att veta att någon växer där inne , någon som jah kommer att värdera på ett sätt jah aldrigt gjort med någon eller något förut men jah tror nog de går bra så fort den lill* är här för då är man väl såå lycklig ändå .. :)


Just nu hoppas jah bara att vårat underverk väljer att komma ut innom dom närmaste 48 timmarna men man kan ju inte göra mer än hoppas ..


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 14 januari 2011 11:48

Ja igår åkte vi till min kära mor och hämtade snoddaskakor och när vi kom dit blev vi bjuden på middag också vilket inte alls gjorde mej nå inte.. :) Alltid lika mysigt att umgås med min kära mor .. :D


Vi blev kvar där bra länge och när vi väl kom hem så tog jah och hoppade ner i ett varmt bad då mina höfter höll på och ta död på mej men efter badet blev de mycket bättre .. :)


Sen blev de en lugn kväll med älsklingen .. :D


I morse så vaknade jah ganska så tidigt så de blev en mys frukost tillsammans med hjärtat och efter de har jah gått igenom en massa papper och hjälp älsklingen med papper sen har även svärmor och svärfar vare här en sväng ..


Och även att de idag bara är EN dag kvar till beräknad BF.. Jah hopppas att något händer snart, vill inte gå över tiden - men de märks när vårat lilla underverk vill komma ut vi kan ju liksom inte påverka de.. Puss på lill*n ! <3


Nu blir de till och fixa de sissta papperen och sen är de dax för lite lunch .. :)


Men på återseende !


Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards