Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Anna - 23 januari 2011 21:49

Ja då börjar även denna dag att lida mot sitt slut ..


Sen jah skrev sist har min kära far och lillebror vare här och hämtat våran lilla lurviga bebis och shiet vad tomt de är utan honom men de går .. :)

När dom gav sej av så tog vi och åkte till Boda en sväng och hämtade bilbarnstolen då vi tyckte de va dax nu .. Hihi .. Tack så mycket Anna-Karin och Ronny för den ! :D


Har vare hemma i en timma ungefär och myst med hjärtat och nu blir de till och samla ihop de vi ska ha med oss i möra och sen blir de nog sängen då de blir en tidig morgon och troligtvis en låååång dag ..


Ha de bäst !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 23 januari 2011 15:55

Timmarna går och även fast tiden faktiskt tickar på så känns de som en evighet ..


Aja , vi har iaf fått undan lite papper här hemma så nu är dom där dom ska vara i stället för att ligga ta mej tusan överallt .. Hehe ..

Har även packar ihop Gruffes grejer och lite annat som ska hem till min kära mor .. :)

Sen blev de en massa mys och en massa tecknad film med älsklingen , vi har liksom bara njutit av varandras sällskap .. Dom säger ju att man ska ta vara på den sista tiden tillsammans på tur man hand innan den lill* kommer .. :)

Men nu längtar vi såå mycket !


Jah precis fått på mej lite andra kläder och väntar just nu på att Anna-Karin ska höra av sej så vi kan bränna dit och hämta bilstolen och så älsklingen får fixa frillan .. :)


På återseende !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 23 januari 2011 09:26

Dag 8 visar sej och jah e fortfarande hemma och de e fortfarande lika lugnt i magen ..


Jah har precis klive upp och sitter just nu framför tv:n med en VÄLDIGT slö hund som inte alls vill att jah ska röra på mej utan bara sitta still så han kan ligga i mitt knä och sova utan att bli störd .. :P Hehe .. Han e bra sööt .. :D


Dagens planer är att fixa lite papper här hemma och sen runt 3 halv 4 ska älsklingen iväg och klippa sej och efter de så kommer pappsen och lillebror och hämtar våran lilla sötnos då han ska få vara där i möra när älsklingen och jah ska iväg ..


Näe nu ska jah ta och mysa lite med voffsen innan hjärtat vaknar..


Ha de bäst !

Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards