Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Anna - 6 januari 2011 08:53

Ja de va precis vad jah va igårkväll totalt slut i hela kroppen och bra trött i huvudet med då jah la tandkrämen på fel sida av tandbrsten.. Hehe.. Då e man trött.. :/


Aja iaf sen jah skrev sist  så har jah vare riktigt duktig.. Jah har sorterat kläder till pyret och lagt dom i lådor - vilket inte va de lättaste då de va miljoner olika storlekar.. :/ Men aja nu e de iaf gjort och nu ligger det där de ska så nu får pyret komma när den vill .. :) De ända som saknas nu än lakan till sängen ( men de kommer min kära mor med idag eller i möra ) , ett skötbordsskydd i skumgummi och bilstol ( kommer också vilken dag som helst ) .. :) Så nu e de inte alls mycket kvar..


Igår kväll så va Robin, Björn, Anna och Ellenor hit en sväng.. Blev lite kaffe och så självklart så spelade grabbarna lite.. Alltid lika kul och sitta och lyssna på de ju.. Hehe..


Måste bara säga en sak..

Får man inte ens vara sej själv i sin egen lägenhet ? :/ De e ju helt sjukt egentligen, jah menar om man åker och hälsar på någon så svarar man väl om dom pratar med en eller ?! Och inte fan sitter man väl och stirrar ut personen i fråga heller, de tycker iaf inte jah - då kan man ju lika gärna hålla sej därifrån eller hur ?!

Aja jah har iaf gett personen i fråga en andra chans men jah har fanimej samma uppfatting om den ändå .. Jävligt tråkigt bara att du inte kan vara som normalt folk och iaf svara när man pratar med dej.. Men men det är inte min förlust..


Näe nu ska jah sluta klaga men jah fick iaf "kasta" ur mej lite.. :P Hehe..


Funderar på om jah ska ta försöka få i mej lite frukost kanske - magen kurrar och vill ha mat.. :P Hehe..


Men på återseende !


Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards