Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under januari 2011

Av Anna - 15 januari 2011 20:45

Ja är de så så tycker jah faktiskt att stormen kan braka lös nu .. hehe ..

Jah längtar nå så obeskrivliget efter min lill* ögonsten men de e bara att vänta och se ..

Med min tur lär jah väl gå så länge så dom får sätta igång mej , jah vill inte de ..

De är nog banne mej de ända jah är riktigt skeptiskt mot .. De känns liksom inte riktigt okej på något vis , jah menar den lill* kommer väl när den är klar eller ? Även fast jah helst hade bestämt att h*n skulle ligga här i mina armar nu så spelar de ju ingen roll liksom för den är ju bra nog olydig redna nu liksom .. ;) Hoppas bara inte h*n blir lika mamma som tog 14 timmar på sej .. hehe .. :P

Men som sagt de e bara att vänta och se ..


Juat nu sitter jah här i soffan med älsklingen och har främmande utav Björn och Robin - alltid lika trevligt .. :) Just nu så rullarde en film ( som jah inte kan stava namnet på ) på dvd:n och sen blir de kanske nån till rulle innan jah sluter mina vackra och tar en tripp till drömmarnas land ..

Kanske får ni en till update innan men de e sånt som märks .. ;)


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 15 januari 2011 09:48

Ja idag är den lill* beräknad då.. :) Jah hoppas att h*n vill komma snart men man vet ju aldrig , just nu e de iaf VÄLDIGT lugnt.. Lugnet före stormen kanske ? I hope .. ;)

Vill verkligen att du ska välja att komma nu snarast pysen men aja de e ju bara till att vänta och se , finns ju liksom inte så mycket annat att göra ..


Blir nog en sväng till Valla idag för att gratta Jonas farfar som fyllde år i onsdags men jah har INGEN lust alls .. Vill bara vara hemma just nu men aja jah får stå ut ..


Hoppas ni får en härlig dag allesammans !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 14 januari 2011 14:24

Nu är jah less på att vänta , nu vill jah ha min lill* ögonsten i min famn ..

Som förstföderska känner jah men så vilsen just nu .. Jah liksom letar en massa "förlosstningstecken" hela tiden om de nu blir så vill säga , jah vet ju liksom ingenting helt säkert .. Är de bara jah som är så eller va / är du också så ?

De e ju liksom beräknat i morgon och ka nhända precis när som helst sammtidigt som de kan ta flera veckor till innan h*n vill visa världen vem den är ..

De är nog ovissheten som gör mej så otålig plus att jah verkligen vill att älsklingen ska vara hemma när de händer och han åker ju iväg och jobbar på måndag igen .. De e faktiskt riktigt jobbigt att sitta här med en stor mage och ovissheten om när den lill* vill kika ut när han sitter två timmar härifrån men vad gör man när de inte finns några jobb här hemma då .. Dom säger ju att när jobbet inte kommer till dej får du åka till jobbet men just nu vill jah bara ha honom hemma här brevid mej 24 / 7 men så är inte fallet , tyvärr !


Sammtidigt som jah vill ha pyret i min fam har jah nog lite separationsångest med magen för de finns inget mysigare än att veta att någon växer där inne , någon som jah kommer att värdera på ett sätt jah aldrigt gjort med någon eller något förut men jah tror nog de går bra så fort den lill* är här för då är man väl såå lycklig ändå .. :)


Just nu hoppas jah bara att vårat underverk väljer att komma ut innom dom närmaste 48 timmarna men man kan ju inte göra mer än hoppas ..


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 14 januari 2011 11:48

Ja igår åkte vi till min kära mor och hämtade snoddaskakor och när vi kom dit blev vi bjuden på middag också vilket inte alls gjorde mej nå inte.. :) Alltid lika mysigt att umgås med min kära mor .. :D


Vi blev kvar där bra länge och när vi väl kom hem så tog jah och hoppade ner i ett varmt bad då mina höfter höll på och ta död på mej men efter badet blev de mycket bättre .. :)


Sen blev de en lugn kväll med älsklingen .. :D


I morse så vaknade jah ganska så tidigt så de blev en mys frukost tillsammans med hjärtat och efter de har jah gått igenom en massa papper och hjälp älsklingen med papper sen har även svärmor och svärfar vare här en sväng ..


Och även att de idag bara är EN dag kvar till beräknad BF.. Jah hopppas att något händer snart, vill inte gå över tiden - men de märks när vårat lilla underverk vill komma ut vi kan ju liksom inte påverka de.. Puss på lill*n ! <3


Nu blir de till och fixa de sissta papperen och sen är de dax för lite lunch .. :)


Men på återseende !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 13 januari 2011 11:11

Ja natten har inte alls vare rolig..

Jah har haft en himla massa sammandragningar och en sjuk smärta.. :( Men ajaj de e bara att bita ihop och kämpa vidare.. :)


De ända jah palanertat idag är att jah ska till mammsen och hämta snoddas som hon vare så säll och bakat åt mej !

Världens gulligaste mamma som ställer upp oavsett ! Jah ÄLSKAR dej ! <3


Älsklingen som kom hem en dag tidigare ska iväg och hämta arbetskläder och lite mojs..


Annars inget planerat men de märks vad som händer.. :)


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 12 januari 2011 10:53

Sov riktigt länge idag och jah kan lova att de va hur skönt  som helst.. :D Helt underbart kan jah lova ! Tror inte jah sove såhär mycket på hur länge som helst.. :)


Har haft väldigt svårt att sova den senaste tiden pga sammandragningar och så men i natt har jah "bara" vare upp en gång .. Helt sjukt underbart .. :D

Undrans om de börjar närma sej på allvar nu och att min kropp börjar förbereda sej på den storadagen de e ju trotts allt bara 3 dagar kvar till beräknad bf.. Kan ni tänka er 3 dagar ! Helt sjukt .. hehe.. :) Jah längtar så  mycket efter att få hålla den lilla människan i mina armar samtidigt som jah kommer sakna livet i magen .. :') Hehe..


Idag är de även lillkusin Idas fördelsedag och inte bara hennes utan även Hans Elvinsson och Jonas farfars födelsedag så idag åker jah över till Boda för att gratta Ida och till helgen när hjärtat kommer hem så åker vi till Valla och grattar farfar ..Tyvärr så kommer vi inte ha råd och åka och gratta Hans men jah hoppas han får en härlig födelsedag ändå ! :D


Näe nu ska jah ta och försöka peta i mej lite frulle och sen bär de iväg på lite äventyr.. :)


Ha de bäst !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 11 januari 2011 20:41

Har precis komme hem efter en sväng hos min kära mor..

Blev en massa lek i snön med syster, bror och de lilla vilddjuret jah har.. hehe.. Gissa om han va nå glad.. :D Han e såå söt när han springer runt i snön och letar pinnen .. :D Hehe.. Tänk dej en ca 3 dm hög hund i 3 dm snö.. :D Riktigt roligt att se hehe.. :)


Sen blev de Tacos med dom och en prat stund med mammsen och lillasyster .. :D I just love it ! :D <3


Nu blir de mys i soffan ikväll..  


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 11 januari 2011 14:05

Måste bara få skriva av mej lite ilska !


Varför kan du inte bara låta oss leva vårat liv själv utan att lägga dej i ?! Vi är båda myndiga och vuxna ! Vi håller på att bygga en egen familj och DU måste fanimej sluta lägga dej i hur vi gör de ! Jah SKITER totalt i vad du tycker och tänker de kan du hålla för dej sälv för jah lever mitt liv som jah vill och du har INGET med de att göra och desamma gäller min älskade sambo !! Vi delar våra liv med varandra och de MÅSTE du acceptera , jah delar inte mitt liv med dej och kommer aldrig att göra heller !

Lev för fan ditt liv om de e så jävla bra men jah tänker inte leva mitt som du lever ditt ! ALDRIG ! Jah lever mitt som jah vill och de kommer du ALDRIG kunna ändra på ! Bara för att du lever på 1930 talet behöver inte de betyda att jah gör de eller hur ?!


FAN LÅT OSS LEVA VÅRAT LIV OCH KONCNTRERA DEJ PÅ DITT EGET !!



Bye..

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards