Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under januari 2011

Av Anna - 10 januari 2011 16:05

Jah fick precis en känsla om att jah känner mej riktigt ensam just nu .. :(

Vet inte vad som gjorde de men jah fick bara helt plötsligt världens lust att sätta mej i ett hörn och gråta .. :/ Inte alls kul men men de lösetr väl sej de med hoppas jah.. Önskar bara att hjärtat va hemma nu ..


Over and out !

Av Anna - 10 januari 2011 09:00

Gomöra världen !


Som sagt har jah nästan precis klive ur sängen.. Blev vävkt av antverkarna som håller på i lägenheten här brevid - inte kul men aja life is life.. :P hehe..

Just nu sitterjah här och funderarpå att peta i mej lite frukost och sen ta mej ett varmt bad och se om min rygg gillar de.. :) De börjar liksom bli lite tungt nu.. Hehe.. Vilket inte alls är konstigt tycker jah.. :P Hehe..

Jah ska vara glad som inte haft några direkt problem undergraviditeten.. Jah menar jah har inte mått nå illa, inte haft nå märkvärdigt ont och ja om jah själv får säga de så har de inte vare nå problem alls.. Riktigt skönt.. :)

Men men återigen en dag närmare och jah fattar inte hur fort de gått .. hehe..

Snart, mycket snart.. :)


Nu ska jah mysa ner mej .. :)

På återseende !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 9 januari 2011 17:42

Va va iväg till mina svärföräldrar en sväng idag och som vanligt så blev de en massa tjat om de gamla vanliga sakerna men jah lessnade på en pungt och de va när Gruffe ( som blir en helt annan hund i deras närhet ) inte lyssnade och jah satte honom i bilen pga de och då blev de protester för de gjorde ju inget.. Tycker dom ja men va fasen de e ju ändå våran hund inte deras och han ska lyssna på oss oavsett om vi är hemma hos dom eller vart vi nu är och gör han inte de så får de konsekvenser så e de bara men de fattar inte dom utan dom tycker att dom ska bestämma över honom men va fan de döga inte att ta emot honom när han behövde de men nu när vi har honom så ska dom bestämma över honom..

Jah blir så jävla förbannad och att dom försöker ta över min / våran graviditet och försöker styra vårat liv gör mej ännu mer förbannad ! Fan vad less jah e på de ! Plus att de går ut över den person jah älskar mest av allt och så ska de fan inte behöva vara .. :(


Men men nu har jah klagat klart.. :P hehe..


De blev en sväng på mammsens jobb också för att låna kopiatorn så jah fick prata av mej lite med henne också .. :) Tack för de mammsen ! <3


När vi kom hem va de dax för middag - vitlökskyckling och ris stod på menyn och fan så gott de va kan jah lova.. ;)


Just nu så diskar hjärtat medans jah sitter här och bara är.. :)


Vad denna kväll har att erbjuda kan vi bara vänta och se.. ;)


Men ha de bäst så länge !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 8 januari 2011 19:58

Ja precis vad de vart för alldeles efter att älsklingen åkt så kom min kläre far, lillebror och lillesyster förbi på en fika och när dom skulle åka så följde jah med hem till dom en sväng.. :)


Sen kom älsklingen dit och då blev de mat och en massa prat.. :)


När vi kom hem så bäddade vi spjälsängen och gjorde den klar så nu får pyret komma precis när h*n vill.. :)


  


Just nu sitter jah här och kollar på nån film på tv.. :P ( Stor koll jah har.. Hehe.. :P )

Sen får vi se vad som händer, om de bli mys eller hur de blir.. :P


Men men ha de bäst så länge !


Puss och Kraam ! <3

Av Anna - 8 januari 2011 12:01

Shiet ! Jah går redan in i vecka 40 (!) , de är helt sjukt vad tiden går fort men ändå så långsamt - ja jah vet att jah sagt de typ miljoner gånger men nu e de liksom bara 7 dagar kvar till de beräknade datumet .. Jah kan inte fatta de , jah ska bli mamma ! De är en helt sjukt underbar känsla sammtidigt som jah är lite rädd , rädd att folk ska tala om för mej hur jah ska göra och att jah inte kan - visst jah kan inte allt ABSOLUT INTE men jah ber om hjälp och råd om jah vill had om liksom - att jah är en dålig mamma mm ..

Men jah är även sjukt glad att jah har min älskade sambo , min familj och mina underbara vänner ! Jah älskar er !! <3


Men men nu ska jah sluta tjata - iaf för idag.. ;) Hehe.. :P


Blev även ensam med voffsingen idag för älsklingen fick åka iväg och jobba ..

Vill helst ha honom hemma jah men men life is life..


Ska ta och försöka få i mej lite lunch nu då min mage skriker så får vi se vad som händer sen.. En bra film och mysa med magen och hu nden i soffan kanske.. :)

Aja de märks vad som händer..


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 7 januari 2011 10:50

Ja men precis..


Är trött som fan idag och har nästan inte sove något inatt.. :/

Magen har värkt så när jah vride mej i sängen har jah vaknat - inte alls kul.. :( Men men sånt e livet ibland och allra helst nu när de e så nära .. :) Idag är de 8 dagar kvar till beräknad förlossning.. Jah fattar inte att tiden gått så fort..

Dom säger ju att den lill* ska röra sej mindre och mindre mot slutet av graviditeten men jah tycker de e likadant.. Hehe.. Visst de sonm började med duttar , sparkar och slag har gått över mer och mer till stretande och tryckande men jah tycker då inte de e nå mer sällan inte eller så e de bara så att vårat underverk där inne inte är så livlig.. Men jah tycker de har vare ett himla liv hela tiden .. :) De e ju såå mysigt när pyret rör sej där inne ..

Jah kan inte fatta att de snart är slut på grviditeten , allt har gått så fort men ändå så långsamt på något vis ..

Men snart ligger de en liten parvel i våra armar.. :D


Men men nu ska jah ta och göra mej klar och åka iväg en sväng för att lämna lite papper och fixa lite.. :)


Ha de bäst !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 6 januari 2011 08:53

Ja de va precis vad jah va igårkväll totalt slut i hela kroppen och bra trött i huvudet med då jah la tandkrämen på fel sida av tandbrsten.. Hehe.. Då e man trött.. :/


Aja iaf sen jah skrev sist  så har jah vare riktigt duktig.. Jah har sorterat kläder till pyret och lagt dom i lådor - vilket inte va de lättaste då de va miljoner olika storlekar.. :/ Men aja nu e de iaf gjort och nu ligger det där de ska så nu får pyret komma när den vill .. :) De ända som saknas nu än lakan till sängen ( men de kommer min kära mor med idag eller i möra ) , ett skötbordsskydd i skumgummi och bilstol ( kommer också vilken dag som helst ) .. :) Så nu e de inte alls mycket kvar..


Igår kväll så va Robin, Björn, Anna och Ellenor hit en sväng.. Blev lite kaffe och så självklart så spelade grabbarna lite.. Alltid lika kul och sitta och lyssna på de ju.. Hehe..


Måste bara säga en sak..

Får man inte ens vara sej själv i sin egen lägenhet ? :/ De e ju helt sjukt egentligen, jah menar om man åker och hälsar på någon så svarar man väl om dom pratar med en eller ?! Och inte fan sitter man väl och stirrar ut personen i fråga heller, de tycker iaf inte jah - då kan man ju lika gärna hålla sej därifrån eller hur ?!

Aja jah har iaf gett personen i fråga en andra chans men jah har fanimej samma uppfatting om den ändå .. Jävligt tråkigt bara att du inte kan vara som normalt folk och iaf svara när man pratar med dej.. Men men det är inte min förlust..


Näe nu ska jah sluta klaga men jah fick iaf "kasta" ur mej lite.. :P Hehe..


Funderar på om jah ska ta försöka få i mej lite frukost kanske - magen kurrar och vill ha mat.. :P Hehe..


Men på återseende !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 5 januari 2011 14:20

Ja då har halva onsdagen gått också och jah har inte gjort så jätte mycket mer än att vare ut me voffsingen och vare iväg på lunch med Kristina, Elisabet och syster.. :)


Juat nu sitter jah här och funderar på att slå igång en film och mysaner mej i soffan med en kopp te, magen och en mysig filt eftersom hunden ligger som en död sill i fotöljden.. Hehe.. :) Han e bra sööt min lille bråkstake.. :)


Nu räknar jah bara timmarna innan älsklingnen kommer hem  så i natt ligger han brevid mej i sängen igen och gissa om jah längtar efter honom.. :)


Idag är de bara 10 dagar kvar till beräknad bf - de e ju helt sjukt vad fort de går egentligen..

Jah kan inte riktigt fatta att vårat lilla underverk snart ligger här i våra armar ..

De är ofattvart att de snart gått hela 9 månader - under denna tid har den lill* legat i min magen och blivit större och större och livligare och livligare.. :) För varje gång jah känner en rörelse och för varje dag som går så älskar jah denna lilla krabat bara mer och mer..

Innom snar framtid så är vi nyblivna föräldrar..

Den tanen skrämmer mej lite just nu - jah har liksom ställt in mej på de nu så länge men nu e de så nära så de känns liksom overkligt igen..

Våran egna lilla familj ! <3


Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards