Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under september 2012

Av Anna - 17 september 2012 08:47

Jag skrev nu igen men de har väl egentligen inte hänt så mycket heller ..
Har vare iväg på ljusparty , passade verkligen mej .. ;) De fanns otroligt mycket fint , hade kunnat köpa med mej nästan allt hem men då hade nog Jonas kastat ut mej .. :P Jätte fina grejer men priserna var ju där efter å .. ;)
De fick bli några doftljus bara sen så men trevligt va de iaf .. :)

Idag är de en riktig trökdag , dåligt väder och jag e trött som bara den .. Dock är Kim pigg för oss båda .. ;) Lyckad kombo ? Näe inte direkt men vad gör de om 100 år ? ;) Han är lika söt för de .. :) Mammas lillhjärta ! <3

Näe nu ska jag leka på med honom .. :)

Ha en fin dag allesammans !
Puss och kraam <3

Av Anna - 13 september 2012 09:38

Ja idag går vi in in vecka 38 och nu är de bara 20 dagar kvar till bf .. De e sjukt ! 20 dagar känns som ingenting samtidigt som de känns som en evighet !

Har lite blandade känslor inför förlossningen och tiden efter ..

Jag ångrar absolut ingenting men de blir ju ändock en stor omställning med en liten och Kim samtidigt och jah hoppas att Gruffe tar de bra vilket jah tror han gör men ändock , man vet aldrig ..

Näe de går nog bra bara ..


Igår va jah iväg med min älskade mor medan Kim var på dagis och jah kan lova att de va välbehövligt ! Alltid lika härligt att få spendera tid med henne !

Jah ÄLSKAR dej mamma ! <3


Idag har jah inte hunnit med så mycket har lämnat prinsen på dagis och startat en maskin tvätt som jah nu väntar på att ska bli klar så jah kan hänga de och sen starta en ny .. :)


Tänkte jah skulle ta och åka iväg och handla lite inför helgen också innan de e dags att hämta Kim , vi får se om Jonas hinner hem och kan hjälpa mej att bära ..


Näe nu är maskinen klar så ska hänga tvätten men ha de bäst idag nu allesammans ! :)


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 12 september 2012 16:42

Just nu skulle jag bara vilja gå och gömma mej en stund .. :/
Mitt humör.och tålamod sådär på bristningsgränsen , ja sådär ni vet när inget och då menar jag INGET går.som man vill .. Pastan är överkokt ( ÄKLIGT ! ) , baconröran höll på och hamna på golvet och vattnet lika så , Kim är trotsig som bara den plus att jag är lagomt less och irriterad på folk .. Ååh !


Näe nu har jag fått klaga lite så nu biter jag ihop och slänger på ett leende och ber till gud att han ser till så jag inte flippar ur .. ;)

Puss på er !

Av Anna - 11 september 2012 19:46

Ja då lider denna dag mot sitt slut ..


Sen jah skrev i morse så lämnade jah Kim på dagis och sen bar de iväg upp på mvc och mätte , lyssnade , pratade och blev stucken - Allt såg jätte bra ut .. :D

Ska tillbaka nästa vecka och " summera " graviditeten och skriva lite inför förlossningen .. :)

De e läskigt vad fort de går - jah har sagt de förut och säger de igen de går sjukt fort men nu är du välkommen ut du lilla liv som gömmer dej där inne ! ;)


När jah kom hem från mvc så skulle jah dammsuga men fick istället ett samtal från en saknad och älskad vän som jah mycket hellre la min tid på .. :P

Sen dök mor och far upp och dom bjöd på lunch - Tack för de ! <3


Sen tog jah mej i kragen och dammsög så jah fick de gjort , har även möblerat om lite i köket .. :)

Hämtade hem Kim vid 2 och sen kom pappa och Aron och käkade middag med oss .. :)


Efter middagen var vi ut och lekte en sväng innan de va dags för bad , välling och klapp i rumpan för prinsen .. :)


Även att Maria kom in en sväng när hon lämnade mamma .. :)


Nu sitter jah här , har tänt en massa ljus och bara myser för mej själv .. De e kvällar som denna som jah saknar min älskade make lite extra ( om de går ) .. Önskar han satt här bredvid men sånt e livet .. Vi får mysa på extra i helgen istället .. :)


Btw , faan vad de blåser ! :/


Näe nu ska jah ta och bara vara en stund .. :) Ha en kanon mysig kväll allesammans !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 11 september 2012 08:01

Ja jag sitter här hemma.vid köksbordet medans Kim äter klart sin frukost och har precis skickat iväg lillebror / morbror till bussen ..
När jag öppnade facebook lite tidigare i morse såg jag att jag hade ett meddelande så jag öppnade och vart faktiskt lite förvånad när jag såg vem de va ifrån .. ;)
Jag kunde inte låta bli å småskratta lite för mej själv när jag läste de för de e ju såå sant .. Hihi !
Kan lova att detta tillsammans med att jag ska till barnmorskan och Fp lyssna på vårat älskade lilla pyre i magen gjorde min dag ! :D
Tack !

Gomöra på.er och ha en kanon dag !
Puss och kraam ! <3

Av Anna - 10 september 2012 21:29

Ja då var de måndag igen då och i morse åkte älsklingen på jobb igen och jah kunde som vanligt inte somna om direkt efter att hans klocka ringt så har vare jätte trött idag ( som varje måndag när han åker ) men sånt e livet .. ;)


I morse kom syster / moster Maria in en sväng .. :)

Resten av dagen har spenderats hemma hos mor och far i Hedsta .. :) Alltid lika skönt att få komma dit å bara vara och må bra ! :)

Tack för idag ! Vi älskar er ! <3


Ja som ni märker har de inte hänt mycket för oss idag men de har mycket att göra med en j*vla knut j*vel som jah fått vid / under skulderbladet .. :/ Inte kul kan jah lova då den banne mej tar kol på mej .. :/

Den sitter så att jah får ont ända upp i huvudet , ner i benet och ut i armen .. :'(

Ingen som vet av en bra massör som skulle kunna hjälpa mej eller någon som är villig att hjälpa !?


Även att jah fick reda på att min fd. dagis fröken fått en liten dotter idag ! :D Så otroligt mysigt och jah önskar dom all lycka i framtiden ! :)

Ja näe då jah är inte nå avis , inte alls - gaaah !! Jo nu får banne mej den där lill* plutten som gömmer sej i magen på mej ta å komma ut å ! Hihi .. :P


Näe nu ska jah ta och stänga ner här och kanske försöka sova - har inte riktigt bestämt mej men gonatt på er i alla fall ! :)


Ha de bäst ! 

Puss och kraam ! <3







Av Anna - 9 september 2012 18:28

De blev en lugn fredagskväll med främmande utav goda vänner ! :D Tack för de ! <3

På lördagen blev de en sväng till Hudik på marknaden och på kvällen mys,med mina två hjärtan .. :)
Va även iväg och skjutsade min fina extra mor och man sov varit hos bästaste mor och far .. :)

Idag var jag iväg och handlade lite på förmiddagen och sen hamnade jag på Heden .. :) Fick en otroligt god soppa till lunch , tack så hemskt mycket för de ! :) <3

Jag är så otroligt lyckligt lottad som har dessa människor omkring mej ! Dock önskar jag att vissa fanns närmare men sånt e livet .. Tack för att ni finns iaf !! <3

Näe nu ska jag mysa de sista men Kim innan de e läggdags för honom .. :)

Ha de bäst !
Puss och kraam <3

Av Anna - 7 september 2012 15:05

Igår fick vi finfrämmande utav Robin , Pengen och Brink .. :) Alltid lika trevligt ! :)
När dom åkt så kröp jag ner i ett varmt bad medans älsklingen spelade lite tv spel ..
Otroligt skönt och välbehövligt kan jag lova dock hade jag en liten bebis i magen som absolut inte tyckte att mamma skulle få slappna av helt ..
Jag ska inte klaga för mycket för de e super mysigt att vara gravid och känna hur de rör sej där inne MEN ( ! ) när h*n bestämmer sej för att använda mammas kissblåsa som boxningssäck och revben som trappa ( eller något sånt ) är de banne mej inte mysigt så då får man faktiskt klaga litegrann .. ;)

Idag var vi iväg på ett litet äventyr på morgonen och sen har vi bara vare hemma och umgåtts .. :)

Jag han ta en lång dusch - super skönt ! - innan älsklingen skulle till tandläkaren och nu sitter jag här i soffan och väntar på att Kim ska vakna ( vilket han säkerligen gör när som ) och att Jonas ska komma hem igen .. :)

Näe men ha en fortsatt bra dag allesammans ! :)

Puss och kraam <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards