Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Anna - 20 februari 2011 21:03

Men de e nog pga att jah inte sove så bra inatt men jah har klarat av även denna dag och de gör man bara man vill - tro mej ! De e sjukt vad jah har vare snurrig och väldigt trött men va fan livet går vidare .. ;)


Älsklingen har inte vare pigg idag han heller med de är inte avsamma anledning tror han fått någon släng av magsjuka stackarn , hoppas bara jah och Kim klarar oss ..


Men men har vare upp till min kära mor och far en sväng för att sjuktsa hem Aron .. :)

Pappsen åkte iväg på jobb idag och jah blev kvar en stund och pratade med mamma .. Jah bara älskar att få prata av mej med henne ibland ! Jah ÄLSKAR min mamma ! <3


Kvällen har vare lugn och kommer att bli de å .. Hoppas just nu på en tidig kväll och förhoppningsvis en inte allt för stökig natt men de märks .. :P


Hoppas ni får en härlig kväll ! Ha de bäst !


Puss och kraam ! <3

Av Anna - 20 februari 2011 07:22

Ja sen jah skrev igår så känns de som de har vare full rulle konstant ..


Först kom Angelica och Izabelle - Trevligt trevligt .. :) Och en liten stund senare kom min kära syster .. :) Även att svärfar och svärmor kom en snabbis ..

Sen kom Björn och Pengen en snabbis och precis när dom åkt så kom Annie och Jörgen - de känns som om de va en evighet sen vi sågs så de gillades starkt .. :)

Dom blev kvar på middag och så bara umgicks vi vilket uppskattas .. :D


Sen precis när dom skulle åka hem över och jah , Kim och lillebror skulle åka upp till Hedsta för att släppa in katten en sväng så kommer vi ut och ska starta bilen , tror ni den startade eller ? När självklart inte .. :@ De tog fanimej nästan 2 timmar en riktigt förbannad Anna , en sväng till OK och 6 väldigt hjälpsamma karlar och även en Annie som roade våran son och min lillebror medans vi höll på men fanskapet ..


Tack återigen till alla inblandade ! Guld värt för själv hade jah inte fixat de då batteriet va totalt slut ..


Men iaf när vi väl fått fart på bilen så tog jah min bror och vår son och brännde upp till katten och även att jah bytte bil då skorpan inte sviker mej .. ;) Visst jah verkligen HATAR den bilen ibland med men den brukar de iaf inte vara nå problem med ..


Aja vi kom hem och här satt grabbarna ( Björn , Brink , Pengen , Robin och älsklingen ) och kollade på film så jah satte mej och matade lillprinsen och Aron gjorde dom sällskap en sväng innan de va dax för sängen ..


Jah gick och la mej och vaknade bara några timmar senare med en mage som värkte som fan och även att älsklinge inte alls mådde bra och Kim va vääldigt pigg och vela inte sova alls så i natt har de inte alls blive mycket sömn men de e bara till och bita ihop och slänga på ett leende så ska vi nog klara av denna dag med .. :)


Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards