Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under maj 2010

Av Anna - 13 maj 2010 08:15

Heej allesammans !


En liten uppdatering sen igår :


Först iväg till grannen för att låna hundgården åt lillen så han skulle slippa sitta innen hela dan sen företagsskolan och efter de träffade jah svärmor på Ljusdal och umgicks med henne.. Fick en massa presenter - hihi.. :) Tack för dom ! :)

Sen hem hämta mormor och sen bar de iväg mot Färila för att hälsa på svärmor och kolla på lammen - dom e såå söta.. :D Efter de bar de iväg hemmåt , åt middag med älsklingen och sen åkte vi upp på skästra berget och kollade på grillplatsen som Ronny och dom har gjort och gud va fint de va.. :D Sån himla fin utsikt.. :) Där blev vi kvar tills klockan va mycket så då bar de iväg och hämta Gruffe och sen hem och sova..


Och även att Maria 18, Kristina 18, Elisabet 18 och Annie 21 fyllde år ! Grattis igen till dom ! :) <3


Idag har jah inte direkt hunne något mer än å duschat.. Sitter just nu i sängen brevid älsklingen som fortfarande sover sött och tänkte slänga in ett inlägg innan vi åker iväg till Hedsta för att Gratta lilla syster.. Ska dit lite tidigare för jah ska även hämta min brudkista och hjälpa henne med tårtorna.. :)


Näe nu ska jah ta och väcka älsklingen och göra mej i ordning men de kommer väl ett inlägg senare.. :)


Btw, i möra är de min tur att fylla år.. :P Hela 20 år - hihi..


Puss och kraam !

Av Anna - 11 maj 2010 14:26

Heej hopp !


Dagen har vare väldigt lugn hittils - skönt ! Har vare på vandra en sväng och ute och gått i de vackra men något kalla vädret..

Blir man inte lagomt less när solen skiner men de blåser iskalla vandar ? Jo jah blir de iaf.. Jah menar vaför ska de blåsa så innihelvete när de är sol för ? :( De kna väl få vara varmt för en gångs skull.. Men men de är bara att svälja och gå vidare för de finns ju inte direkt något jah kan göra åta de.. :P


Hehe.. Nu väntas de lite mys i soffan men Gruffe och sen hoppas jah att tiden går riktigt fort så älsklingen kommer hem snart ! Saknar honom såå !

Älskar dej Jonas Färlin ! <3

 

Men men ha de bäst söthögar ! :)


Puss och kraam !

Av Anna - 10 maj 2010 10:45

Tjenixen !


Ja idag är de måndag enligt mej den absolut värsta dagen på veckan - just nu iaf när man inte har något jobb att kliva upp till.. :S Känns liksom meningslöst på nå vis att kliva upp över huvudtaget.. :( Men de är tur att jah har min lilla ängel Gruffe som måste ut så jah kommer upp och inte ligger kvar i sängen hela dagen..


Men men sånt är väl livet ibland..


Just nu sitter jah på soffan i köket och pratar med svärmor som pratar på som bara den om allt och ingenting och även att jah väntar på att tvättmaskinen ska bli klar då den har vare trasig ett tag och nu är fixad - remmen va trasig så jah fick ta och skruva isär den och byta.. Jah är en händig liten flicka jah .. ;)

Hehe..


Men men ha de bäst så länge !


Puss och kraam !

Av Anna - 9 maj 2010 14:16

Heej hopp !


Just nu sitter jah i köket, pratar i telefon och funderar på vad ajh ska göra till kötter ikväll.. Pommes eller hasselbackspotatis ?


Älsklingen och Tony sitter i vardagsrummet och kollar på film och jah funderar på att göra dm sällskap.. Vette fan vad de e för film men ändå.. :P hehe..


Ikväll blir de grillning-  MUMS ! - och sen bara myys men älsklingen för i möra ska han iväg och jobba..


Nu ska jah ta och plocka ur diskmaskinen och hänga lite tvätt..


På återseende ! :)


Puss och kraam !

Av Anna - 7 maj 2010 10:27

Heej !


Uppdatering sen igår.. Jah gjorde två sockerkakor, dammtorkade, dammsög, torkade golven och plockade undan lite och sen bar de iväg till Ronny och Anna-Karin för att följa med Linus och kolla när han tränade..

Efter de åkte ajh hem och mös ner mej i soffan tills älsklingen kom hem .. :)


I morse när jah vaknade så va inte älsklingen där som han skulle ( han är ledig idag ) så jah undrade vart han va och de visade sej att han somnat i soffan..


Sen när vi va ute och gick så gick Gruffes hansband sönder.. :@ Lagomt så irriterande de e ju tur att han lyssnar och kom när jah sa de åt honom men jah fick inprovisera lite för att fixa ett nytt ..


När jah kom hem så satte ajh mej i soffan och så small de till i ryggen så har världens rygg värk nu..


Bestämde även men för att göra en till sockerkaka och nu står de i ugnen och jah hoppas verkligen att den blir bra annars ska jah nog lägga mej och döa på soffan resten av dagen..


Men men ska ta ut sockerkaka nu ..

På återseesde ^^


Puss och kraam !

Av Anna - 6 maj 2010 13:59

Jah håller fullständigt med dej ! Jah menar de är väl inget extra eller hur ? Hihi..



Av Anna - 6 maj 2010 09:55

Halloj !


Sitter just nu och funderar på en massa..


Om de nu är så vad kommer att hända ? Hur kommer vi att få de ? Är de detta vi vill ? '

Ja så många frågor men så få svar men en sak vet jah och de är att vad vi än bestämmer oss för så kommer de att funka om vi bara vill.. :D


Den stora dagen närmar sej och jah vill inte riktigt fylla 20 än.. Jah är riktigt nöjd med att "bara" vara 19.. Jah menar tex gå på systemet, vad är egentligen tjusningen med de ? Har DU något svar eller en tanke på den frågan ? Isf kommentera med ditt svar.. :)

Men iaf hade tänkt börja på med att baka lite till "tårtkalaset" men behöver nog inte baka så mycket eftersom jah har världens bäst mamma som hjälper mej med dej och gissa om jah e tacksam eftersom jah inte är någon bakfantst direkt.. TACK MAMMA !


Men men nu ska jah gå in till mormor och fråga om jah får låna en form av henne.. :)


Puss och kraam !



Av Anna - 4 maj 2010 13:25

Heej ! :D


Dagen hittills har gått riktigt fort.. :)

Började som vanligt en morgon prommis med Gruffe och mormor sen bar de iväg ner på Vandra en sväng och nu sitter jah hemma och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar och tänkte ta tag i tvättställningen där den torra tvätten hänger och efter de bär de av upp till Linus och Ida en sväng.. :)


Näe nu ska jah ta tag i tvätten !


Puss och kraam !


Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards