Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Anna - 28 maj 2010 15:45

Heej hopp !

Hoppas eran dag har vare lika bra som min.. :)

Den började med att jah skjutsade älsklingen till tåget för han skulle till Gävle och hämta grejer och sen hem och han sova en sväng innan klockan ringde och även Mia.. :P Hehe..


Sen blev de en riktigt läng morgonprommis.. Vi gick för att hämta upp Linus och Ida och fick med Pelle på köpet men inte gjorde de nå inte nej nej.. :) Sen gick vi och väntade på bussen och när dom små krabaterna klive på så tog vi en prommis runt hela byn .. :) Riktigt skönt va de kan jah lova.. :)


Sen när jah kom hem han jah bara duscha så rinde pappa och frågade om jah skulle vara hemma och bjöd på kaffe och självklart gör jah de när han väl kommer för jah träffar inte min far så mycket nu för tiden..

När han kliver innanför dörren så har han med sej en blomma - en solros ! :D Han e snäll ibland min far .. :) ( Vissa förstår nog varför jah fick den också.. Hihi.. )


När pappsen hade åkt så bar de iväg ner på Ljusdal för att hämta älsklingen på station och möta upp svärmor och svärfar för att äta lite lunch.. :) Riktigt mysigt va de och gud vad glad jah är att jah har just dom som svärföräldrar ! :)


Efter lunchen så åkte jha och älsklingen och handlade lite mat så nu är frys och kyl fulla igen.. :)

När vi kom hem så plockade vi in grejerna och sen så åkte älsklingen till Valla en sväng för att planera lite inför i möra då de kanske blir en lite tripp med svärmor och svärfar .. :) Hoppas verkligen på de för de behövs kan jah lova ! :)


Just nu så sitter jah här i sängen och mår faktiskt kanon.. :D Jah har en helt underbar kännsla i kroppen och jah älskar´t - jah är LYCKLLIG ! :)


Puss och kraam !

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards