Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Anna - 10 januari 2012 19:53

Och denna gång från datorn ( de senaste inlägget skrev jah från mobilen de va därför allting blev så "kladdigt" ) ..


Den nya tvättmaskinen ( som skulle ha kommit idag ) kom aldrig ! :@ Som jah hatar när dom lovar men inte håller ! Blir så less ! Jah som måste tvätta ! Åååh ! Aja inget att göra åt nu men i möra vet jah vilka som får ett samtal som absolut inte är så trevligt kan jah lova !

Men nu lämnar vi de och pratar om de positiva istället ! :)


Vi var iväg och lunchade med sötaste Jessica och gladfisen Max idag och även att moster Maria följde med .. :D Riktigt trevligt va de då de känns som en evighet sen vi träffade Jessica och Max ..


Nu på kvällssidan har jah bara njutit av tiden med världens vackraste lilla son ! :D Som jah älskar den pojken ! :) <3 


Prinsen somnade som en stock nu på kvällskvisten och jah tog mej en riktigt väl förkänt och otroligt skön dusch .. :) Lite egentid så här på kvällen får man unna sej - de tycket i alla fall jah .. :) Nån gång läre jah ju kunna koppla av lite grann på veckorna också .. :)


Nu såhär efter duschen så sitter jah ni i soffan och zappar mellan kanalerna och njuter av lite popcorn och vatten .. :D Mumms ! :D


Näe nu ska jah ta och mysa ner mej i soffan och bara vara .. :)


Ha de bäst !! :D


 

Av Anna - 10 januari 2012 17:00

Jag lovade att vara tillbaka och de är jag trotts att jag inte bloggade igår men hade en jätte jobbig kväll med prinsen då han absolut inte vela sova så de fanns liksom varken tid eller ork .. Tänkte jag skulle göra en liten snabb uppdatering om gårdagen nu medans prinsen leker .. :) Dagen började med ett samtal till hyresvärden då de läckte vatten från fläkten och tvättmaskinsfan gick sönder i söndags .. Så dom va hit och kikade och bestämde att vi skulle få en ny som så stort skulle komma idag men den är då fan inte här än .. :/ Men aja sen skulle han kolla fläkten och när han öppnar så bara forsar (bokstavligen) vatten där ifrån så de va bara te och börja torka .. Men de fixade sej så nu funkar den iaf och inget vatten .. Vi hade även lite främmande utav mormor / mamma Camilla , moster / syster Maria , morbror / bror Aron , Ida , Angelica , Izabelle och Mia .. Ja nu har ni fått lite att läsa .. ;) De kommer mer ikväll - om jag orkar vill säga .. ;pHa de bäst ! :) Puss och kraam <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards