Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under april 2012

Av Anna - 18 april 2012 20:18

Ja de är precis vad jah tycker denna vecka går .. De e helt sjukt ! Kan kanske vara för att jah saknar min älskade make så obeskrivligt mycket denna vecka - visst saknar jah honom alla veckor men vissa veckor är faktiskt jobbigare än andra och detta är en av dom jobbiga .. Helst av allt skulle jah vilja krypa upp i hans famn , känna hans värme och bara veta att han är min , bara MIN ! Iofs så vet jah ju de redan men allt känns så mycket bättre och lättare när han är i närheten !

Missförstå mej inte nu , jah är otroligt tacksam för de han gör för oss men jah önskar att han kunde få ett jobb här hemma nära oss ..

Jah älskar dej Jonas ! Tack för allt du gör för oss ! <3<3


Idag har de vare ful fart .. Först i morse så kom moster / syster Maria hit sen va vi ut en sväng och när vi kommit in så knackade de på dörren och där stod mormor / mamma och efter en liten stund ramlade även moster / syster Maria in ( igen ) och även morfar / pappa .. :)


Blev bjuden på lunch utav mina kära föräldrar - tack så hemskt mycket för de ! <3


Sen var de dax för prinsen och sova och när han gjorde de passade jah på att slappna av lite då jah kände att de verkligen behövdes ..


På eftermiddagen har vi lekt en himla massa , prinsen har badat och nu sover han sött sen ca 1 timme och 45 min  tillbaka - han e duktig mammas pojk .. :)

Nu sitter jah här i soffan och har lite sällskap .. :)


Näe nu ska jah ta och vara lite social .. Ha de bäst ! :)

 

Av Anna - 17 april 2012 19:25

Blev inge bloggande igår då jah däckade i soffan ..


Går dagen var ganska lugn .. Blev en riktig städ dag .. :) Skönt att få de nystädat och fint .. :) På kvällssidan så kikade Mia och Ida in på lite kaffe ..


Idag har vi haft främmande av finaste Jessica som varit här och umgåtts med oss och även att moster Maria kom hit en sväng efter skolan .. :)

Vi har myst på och bara haft de bra .. :) Tack för idag gumman ! :D <3<3


Just nu sitter jah här i soffan och kikar på när Akke och Gruffe springer runt och busar och Jonathan ligger mitt i så han har hundarna över sej konstant .. Haha .. Ser bra kul ut kan jah lova .. ;)


Mia och Aron är ut en sväng med vovvarna .. :)


Näe nu ska jah ta och tat lugnt och bara umgås .. :)


Ha de bäst allesammans ! 

 

Av Anna - 15 april 2012 21:15

De gör ont i själen varje gång du lämnar oss för att åka och jobba , vi saknar dej redan och då är de endast 3 timmar sen du klev utanför dörren .. Jag saknar dej redan så mycket så de gör ont ! De känns så otroligt långt tills fredagen är här ! De känns som en evighet tills jah får se dej igen !


Men ja jag vet att jag inte ska klaga för du gör de för oss och de e jah så otroligt glad för ! Jah är så otroligt stolt över dej och så obeskrivligt tacksam för vad du gör för oss ! Jah ÄLSKAR dej hjärtat !


Trotts smärtan så kan jah inte annat än vara tacksam !


Och för er som tycker att jah bara ska vara tyst mm. så ska ni veta att de e banne mej ingen barnlek att vara hemma själv söndagkväll till fredagkväll med en son på 15 mån , en hund som behöver gå ut och röra på sej , städa , tvätta mm. mm .. De är ett jobb som jah aldrig kan "lämna" för en stund eller bara stänga av .. Jah ångrar varken Kim eller att vi tog Gruffe på foder men snälla ni som inte vet något om hur de är att leva så som vi gör kom för fan inte och tala omför mej vad jah tycker , tänker och ska göra !


Med de sätter vi punkt för de ! Ha de bäst !

 

Av Anna - 15 april 2012 19:55

Nu har jah inte bloggat på några dagar men de har liksom inte funnits någon tid så här kommer den uppdate - läs och njut ! ;) 


Fredag :

Började med att vi åkte till Hudik en säng med mamma / mormor och lillebror / morbror .. Vi han komma dit och kika lite i affärerna så ringde dom från bemanningen och undrade om jah kunde jobba och visst kunde jah de då min underbara mor ställde upp och tog hand om prinsen tills pappan i familjen kom hem .. Tack så hemskt mycket för de ! :D

Ja så de blev jobbfrån 14 till 21 och oj vad otroligt skönt de va att få komma igång lite ! :D Så otroligt härligt att komma hem på kvällen efter att ha gjort lite nytta och fått in lite pengar och där sitter älsklingen i soffan ! :D Prinsen sov som en stock så jah tog en dusch och sen så myste vi ner oss i soffan och bara njöt utav varandras sällskap innan sängen skrek alldeles för högt .. ;)


Lördag :

Började dagen med en sovmorgon .. Tack för de älsklingen !

Efter de bar de iväg på ett litet äventyr sen bar de iväg hem för att ge prinsen lite välling och lägga honom ..

När han somnat så fick vi främmande utav sötaste Jessica , Mattias och Örjan .. :) Hade en otroligt trevlig kväll / natt .. De blev otroligt sent vilket märks idag då hela jah känner mej som en zombie .. :P Haha ! Men de va de värt för trevligt va de .. :D


Söndag :

Idag har vi sagt hejdå till Örjan och sen kom Jessica och även sötnosen Max och käkade med oss .. :)

Efter maten så fick småtrollen bada lite ! :) Dom va såå söta ! :D

Älsklingen har åkt mot jobbet för ca 2 timmar sen och för si å där 1,5 timme sen så for Max och Jessica hem , prinsen sover sen ca 1 timme och 15 min tillbaka och jah har inte gjort mycket mer än att suttit här och bara vare .. Otroligt skönt ibland de å .. :)


Btw så är de ju bara 6 (!) dagar kvar nu sen så ! :D

Just nu slö kikar jah på hockeyn innan sängen skriker alldeles för högt på mej eller så kanske de e min kropp som skriker på den .. ;)

Ha en kanon kväll allesammans !

 

Av Anna - 12 april 2012 20:14

Dagen började ovanligt tidigt då prinsen tyckte att mamma skulle slå upp sina blå kl.06:30 så de va bara te och studsa upp .. :)


Gav honom lite frukost och sen klädde vi på oss och tog en prommenix med voffsingen .. :)

När vi kom hem så tog jah de lugnt i soffan en stund innan jah tog o satte på mej ansiktet för att inte skrämmas .. ;)

Vid halv 10 - 10 någon gång så kom sötaste Jessica och förgyllde dagen .. :)


Vi har myst på som bara den hela dagen , suttit i solen , pratat och bara haft de otroligt mysigt .. :D Även att hon kom tillbaka efter att hon hämtat Max på dagis så prinsen och Max lekte och så fick vi ju middagssällskap också vilket inte alls var fel .. :D Vid 5 halv 6 tiden tog vi en promenad och svängde in på affären och köpte lite nödvändigheter och mötte upp Aron som följde med hem .. :)

Tack så mycket för en otroligt mysig dag gumman ! <3


Nu på kvällssidan kom Katarina och mamma in på en kopp kaffe eftersom hon ändå skulle hämta Aron .. :)


Just nu sitter jah här med en kopp kaffe på ena sidan en Mia på andra sidan och lyxfällan rullar på tv:n .. :)


I möra bär de iväg på lite äventyr med mammsen / mormor och lillebror / morbror Aron .. :)


Nu ska jah ta och mysa ner mej under en filt och hoppas de finns något att se på tv:n en stund till i alla fall .. :)

Ha en mysig kväll allesammans ! :)

 

Av Anna - 11 april 2012 20:37

Ja då lider återigen en dag mot sitt slut och de har vare både ditt och datt med denna dag men men sånt e livet ibland ..


Har haft besök utav , lillebror , mamma , Therese , Angelica , Izzis , Joel , Mia och Ida .. :) Tack för de !


Jag kan borsta av mej mycket men ibland rinner de över och då jäklar tänder jah på alla fyra på en gång ..

Just nu så vill jah bara gå och gräva ner mej en stund ! Trött slut och allmänt less på de mesta just nu , de e tur jah har världens absolut bästa och underbaraste lilla son som får mej att le oavsett ! :D Mamma älskar dej min prins ! <3


Även att de endast är 10 dagar kvar til dagen D och vi får höra lite mer .. ;) Vad de är vet dom allra närmaste redan men ni andra får vänta lite och fundera .. ;) Hihi ..


Näe nu ska jah ta och mysa ner mej i soffan och helt ärligt bara tycka synd om mej själv en stund - så de så .. ;)


Ha de bäst allesamans !  

Av Anna - 10 april 2012 20:27

Sen jah skrev sisst har de inte hänt så mycket mer än att vi käkade lite middag sen busade vi på en stund och prinsen snodde min plats i soffan där en stund också .. ;) Hihi .. Han e sööt min lilla prins !

Vid 7 somnade han sött i sin säng och jah har hunnit med en dusch - otroligt skönt - så nu sitter jah här och har lite främmande .. :)


Utlovade ju en liten bildbomb tidigare i dag så här kommer den .. :D






 



 


   

                                   



 

Av Anna - 10 april 2012 14:21

Nu har jah äntligen fått tillbaka datorn ! :D Så otroligt skönt ! :) Så nu ska jah ta och försöka komma igång med bloggningen på riktigt igen .. :)


Dew har ju hänt så otroligt mycket under tiden och jah orkar inte bränna igen om allt men ni ska iaf få lite uppdatering via bilderalldeles snart , om jah hinner innan prinsen vaknar vill säga annars får ni vänta till ikväll men de kommer iaf så håll ut .. :D


Näe nu ska jah dona lite här hemma medans jah för över lite bilder så på återseende ! :D


 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards