Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Anna - 20 juni 2011 21:17

jah vare så dålig på att blogga den senaste veckan så får jah väl ta och kompensera de nu då .. ;)


Efter att jah skrev sist så vaknade mammas lillhjärta så jah myste lite med honom och sen gjorde jah mej lite lunch .. :)


När jah käkat klart så ringde jah till min lillebror och frågade om vi fick komma på besök och de fick vi så jah tog min lilla prins och grejerna och for iväg till Hedsta en sväng och tvättade och städade pärlan .. :)

Lovade ju bild på den men har inte hunne knäppt nå än men de kommer- tålamod ! ;) Hehe ..


Blev en kanon eftermiddag då jah spenderade den med min käre mor och lilebror och även att katt kom förbi en sväng också ..

När de va dax att bege sej hem över så fick jah med mej lillebror hem då han egentligen skulle ha vare hemma själv i möra men han vela följa hem hit så då fick han de plus attjah fick lite sällskap å - så de blev liksom två flugor i en smäll .. ;) Hihi ..


Just nu ligger Aron i badet och ska alldeles snart hoppa i säng medans jah sitter här ..


Blir nog kväller snart känns de som  ..

Puss och kraam ! <3

Av Anna - 20 juni 2011 11:33

Nu va de en hel vecka se sist jah skrev men jah har helt enkelt inte haft tid eller när tiden funnes inte orkat men här kommer de en lite update .. ;)


Måndagen rulade på , var in med bilen och kollade lampan och så beställdes de en nu lamdasond ( eller hur de nu stvas ) fick en tid och så åkte vi hem igen .. Blev en lugn kväll ..


Tisdagen hände de ganske mycket umgicks med syster och så upp till mor en sväng och även lämna bilen .. :)


Onsdagen var en stor dag för min kära syster som tog STUDENTEN !! :D

Grattis igen gumman !

Så jah och lillprinsen fick oss en liten tripp till Söderhamn , åkte med Kristina och Elisabet då bilen inte var klar när vi skulle åka .. :)

På väg hem från Söderhamn så fick jah veta att den var klar så då åkte vi och hämntade den och sen bär de iväg till hedsta en snabbis .. :)

Väl där sprang tiden iväg så vi kom inte hem förän de va dax för sängen för lilleman ..

Sen kom även Krille över en sväng .. :) Trevligt trevigt ! :D


Torsdagen blev en lugn dag , blev en skän prommenix med älskade Gruffe och lillprinsen och även att min älskade make kom hem vilket jah ÄLSKADE ! :D


Fredagen bestod av en träff och sedan bar de iväg för att kolla in lite bröllop och dop bilder hos Anna-Karin och sötnosen Rasmus .. :) Riktigt trevligt .. :)

När vi kom hem så kom Angelica och Izabelle på besök och även att Therese och Björn kom ! :D Riktigt trevligt kan jah lova .. :D


På lördagen va vi iväg en sväng till hembygdsgården och Road Runners bilutställning och när klockan började närma sej 12 så bar de iväg på stydentfika hemma hos min älskade mamma , lillebror och syster ..
När vi fikat och så en sväng så tog vi med oss lillebror och åkte hemöver med ett "kort" stop hemma hos Olinder .. :)
Väl hemma satte vi igång med maten och inte kort där efter så klev Therese , Björn och Robin in genom dörren .. :D
De blev en ritktigt god middag som destod av : Grillatkött , klyftoptatis , potatissallad , en ritrkigt god sallad , bea och pepparsås .. :) Kan lova att de va kanon gott .. :D

När vi käkat klar och plockat undan så gjorde vi oss klara för att gå ut och kika på bilar en sväng .. :) Man kan ju inte missa crusingen ju .. :)

Så vi kikade på lite bilar, träffade lite folk och vart både irriterad och faktiskt riktigt förbannad men sånt e livet .. ;)


I går så skjutsade vi hem Aron till Hedsta och umgicks med mammsen och lillasyster en sväng .. 

När vi kom hem fick vi lite främmande utav Krille och Brink .. :) 

Sen blev de en riktigt lugn kväll då älsklingen bestämde sej för att åka ner till Norrtälje på natten ist ..


I morse när jah vaknade så va inte älskilgen där brevid - vilket jah viste men de var ändå jätte jobbigt ..
Blev en riktigt mysmorgon med vår älskade son och sen tog jah och sate igång med att städa lite - började med att damma och sen fick snabeldraken göra rätt för sej medans tvättmaskinen gjorde de samma och efter de fick även fru mopp sej en dans så nu har jah dammat , dammsuge , plockat undan , torkat golven och tvättat och hängt 2 maskiner tvätt .. Känner mej riktigt duktig faktiskt .. :) 

Nu ska jah ta de lugnt tills lillprinsen vaknar och sen bär de nog iväg till Hedsta för att tvätta och städa bilen - hoppasp å uppehåll bara .. :)


Oj vilket långt inlägg de blev nu - hehe men läs och njut .. ;) Hehe ..


Ha de bäst !

Puss och kraam ! <3

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards