Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under oktober 2010

Av Anna - 21 oktober 2010 13:36

Nu va de någon dag sen jah skrev men sånt e livet.. Jah har liksom inte haft så mycket att skriva om .. :P


Igår hade jah en riktigt jobbig dag och jah kände mej allmänt blä men va fasen sånt e livet på en pinne.. :P hehe..

Kvällen gjorde mej hel igen då jah va iväg till Öjehallen och tränade grabbarna.. Vilka söthögar dom är ! Dom får mej alltid på bra humör , vore de inte för dom så hade nog gårdas kvällen vare förjävlig men som sagt dom gör mina onsdagskvällar underbara ! :D


Idag har de inte hänt så där super mycket mer än att jah har vare in på Ljusdal på ett möte som va riktigt behövligt ! Kändes som en lättnad och veta att de är inte mej de e fel på utan de e dom som gör fel som inte accepterar min vilja och mitt personliga utrymme ..


Just nu sitter jah och fundelerar lite fram och tillbaka och jah har komme på en sak.. Jah MÅSTE sätta mej själv och min lilla familj först och skita i om dom tycker de e rätt eller inte ! Från och med NU ska jah säga ifrån oavsett om dom blir sur eller inte för de e Gruffe, jah, älsklingen och vårat underverk som står i fokus och så kommer de att vara de närmaste året ..


Från och med idag tänker jah inte acceptera detta ! Nu får de bannemej vara nog !


Tänkte jah skulle bjuda på en vacker bild ifrån första passet för i år.. :) Är de inte fint så säg.. :D

 




Och även att vi har börjat elda i öppna spisen idag.. :D Och gud såå mysigt de är ! :D Sprakar så sjukt mysigt och ger en sån annorlunda värme.. :) MYSPYS !

  


Puss och kraam ! :)

Av Anna - 18 oktober 2010 16:40

Ja nu va de ju hur länge sen som helst sen jah skrev sisst men va fasen de har ju vare JAKT hela veckan ju ! :D Helt sjukt vad de e rofyllt att sitta där på passet och bara lyssna och titta.. :D I just love it ! 

Sen blev de ju en del älgar som föll också och de e ju aldrig fel.. ;)


Idag har de inte hänt så mycket , morgonen började med prommis och sen bar de iväg ner på ljusdal en sväng.. :)

Och nu sitter jah här och är sjukt mätt då älslingen lagade mat - tacos stod på menyn.. :D Götta !


Undrans vad kvällen har att bjuda på då ?


Hoppas på något iaf..


Men nu ska jah ta och hitta på nå..

På återseende !


Puss och kraam !

Av Anna - 9 oktober 2010 12:23

Ja igår blev de en sväng in på Ljusdal för att träffa Jessica och Max, var meningen att Camilla och Cazper skulle med ochså men så blev inte fallet men trrevligt hade vi ändå.. :D Han e såå söt lille Max och så snäll.. :) Han låg där och kollade och halvslumrade så gott som hela tiden.. :) En riktig sötnos ! :D

Tack för trevligt sällskap ! :D


Efter de bar de av hemöver och när jah kom hem hade älsklingen förberett middagen så de va nästan bara att slänga in den i ugnen .. :D Han kan bara han vill .. :)


Sen blev de en lugn kväll och vid halv 10 så hämtade jah Anna-Karin vid DHL och när vi kom hem till dom så blev de självklart en massa prat.. Hehe..

När vi pladdrat en stund och höll på och frysa rumporna av oss då vi stod ute så bar de av hemåt igen..


När jah kom hem så va Robin och Björn här så då blev de kortspel för hela slanten.. :D Riktigt trevligt för de va länge sen nu så de gillades starkt.. :D


Sen när dom äkte hem så gick jah och la mej för gosch vad trött jah va !


I morse när jah vaknade så blev de en sväng med voffsingen och efter de så lite frukost och slö i soffan..

När älsklingen vaknade åkte jah in på Ljusdal för att handla lite och nu sitter jah här och väntar på att lillebror ska komma då han blir kvar tills i möra.. :)


Nu kom han så på återseende.. :D


Puss och kraam !

Av Anna - 8 oktober 2010 10:04

Tjofräs ! ;)


Hehe.. Igår va jah som ni redan vet barnvakt åt min kära lillebror och gud hur han va.. Han va på riktigt surhumör så vi hade några dispyter men sånt e livet man får ha en dålig dag ibland.. Han har ju liksom lika stor rätt till de som jah .. :P Men iaf så satt han och älsklingen och spelade UNO bra länge och de ända som hördes va NEJ (!) , UNO (!) och men ååååå.. Hehe.. Själv försökte jah ta de lite lugnt då jah inte kännde mej riktigt 100 men de gick ju bra med dom hojtandes i örat.. Men men så e de ibland..


Idag blev de en morgon prommis med mormor, älsklingen och lille vovven som för övrigt har ett öga som inte vill riktigt som han vill stackarn.. :( Men de är bättre idag iaf så vi hoppas på att de vänder nu så de fixar sej för mammas lilla sötnos.. :)


Har inte hämt så mycket mer just nu men de sim är planerat för dagen är väl en sväng i på Ljusdal för att träffa Jessica och lille Max och även Camilla och kanske Cazper är med om ha inte ska på dagis vill säga.. :) Men de märks ju.. :P hehe..


Hoppas på en bra dag iaf då jah vaknade på toppen humör i morse och än så länge ha inget vare ivägen.. ;)


Gud vad jah längtar tills på måndag då ! Känns som om dagarna kryper fram.. Men men på månda då ÄNTLIGEN smäller de ! :D


Puss och kraam !

Av Anna - 7 oktober 2010 10:46

Usch vad jah mår konstigt idag.. :S

Har en så sjukt konstig känsla i kroppen och jah kna liksom inte sätta fingret på vad de är - jätte jobbigt.. :/ 

Men men de her väl med "tillståndet" ( som Malla sa ) att göra.. hehe..

De har vare ett himmla liv där inne nu på morgonen - så mysigt så ! <3

Jah kan banne mej inte fatta att jah ska bli mamma snart eller snart och snart de är ju 3 månader kvar men ändå - helt sjukt ! :D

Dom säger att de är den här sista tiden osm går fortast - hur ska jah då hinna med ?! Tycker de har gått fort hela tiden jah och om de nu kommer gå ännu fortare så kommer jah ju inte alls hänga med ju men ja vi tar en dag i taget..

Just nu så längtar jah bara tills på måndag då de äntligen är dax för ÄLGJAKT ! Som jah har väntat och längtat..

Jah hoppas verkligen att jah kan ha kläderna nu då så jah slipper frysa men skulle jah inte kunna så får jah väl ladda upp med mer ved då .. hehe.. :P

De löser sej alltid på nå vis.. :)

      

Som ni ser så gör den inte så mycket annat än å växa ( vilket är normalt och bra me nändå ) så håll tummarna för mej över kläderna nu .. ;) De kan ju liksom behövas.. Hehe..


Näe nu ska jah ta och fixa lite här hemma innan de blir lunch och sen bär iväg till Hedsta för att vara barnvakt.. 


På återseende !


Puss och kraam !  

Av Anna - 5 oktober 2010 21:45

Shiet nu va de längesen jah skrev.. Ojoj vad tiden rullar iväg ibland..


Känns lite som om de rullar alldeles för fort vissa stunder och jah önskar jah hann med på ett annat vis men men de är livet eller vad säger man ?


De har väl egentligen inte hänt så jätte mycke den senaste tiden mer än att älsklingen och jah har vare förlovad i hela 2 år.. Helt sjukt - känns som om de va alldeles nyss jah satte ringen på fingret men tydligen inte.. hehe.. ;P


Magen blir bara större och större - konstigt vore de väl annars men den börjar liksom vara riktigt ivägen nu.. Hehe.. Nästan så att hjärtat mitt får knyta mina skor hehe.. Näe då så hemskt är de inte , inte än iaf.. :P hehe..


Dagen har vare okej.. Blev en morgonprommis som vanligt och sen va jah barnvakt åt Rasse en sväng och medans älsklingen kopplade ur ljudet i Volvon då den ÄNTLIGEN ligger ute på blocket .. :D

Hoppas på att de blir affär snart då vi är i behov av en kombi..

Efter de bar de iväg till Fala på Dahlia där jah blev ett par skor rikare och sen till Valla en sväng med lite grejjer och sen hem igen..


På kvällskvisten så tog vi och knallade över till Ronny och Anna-Karin en sväng och blev sittandes och prata - som vanligt.. ;)


Men nu är vi hemma igen och jah är helt sjukt trött.. :/ Varför vet jah inte men men sånt e livet.. :P


I möra ska vi på mvc - de är dax att börja mäta magen nu - spännande ! :D


Men men nu ska jah ta och mysa med älsklingen en sväng.. :)


Ha de bäst !


Puss och kraam !

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards