Tankar, funderingar och livet blir till ord ..

Alla inlägg under juni 2010

Av Anna - 8 juni 2010 10:44

Tjolahopp !


Hoppas er måndagkväll va lika bra som min.. :D

Åkte till mamma och lillebror vid halv 3 tiden igår ungefär och när jah kom fram så fikade vi lite och snackade en massa skit.. :P

Tiden går fort när man har kul så mamma började laga mat och vet ni vad ajh fick då ? Jo, blodpudding ! Gissa om de va längesen jah fick de eller eftersom Jonas inte äter de så gör jah liksom alldrig de men igår hade lillebror bedstämt att vi skulle äta de.. Mumma va de kan jah lova.. Blidpudding med lingonsylt och stekt backon - hur gott som helst ju ! :D


Efter middagen så myste vi ner oss i soffan och där blev vi sittandes / liggandes nästan hela kvällen med ett avbrott för en prommis med vovven och ett för en snabb datorstund..

Jah kan lova att de va helt UNDERBART att få spendera hela kvällen med mammsen och lillebror och eftersom älsklingen jobbar borta nu så tog jah chansen och spenderade natten där.. :) Lillebror la sej på sin bäddsoffa så jah fick låna sägen - han är bra söt ibland han å.. Hihi.. :)


I mosre så klev jah upp, Aron kom springandes och frågade om de va okej att han gick en sväng med Gruffe och självklart är de de..

Sen bar de av till företagsskolan och nu sitter jah här hemma igen i min ensamhet.. Eller ja inte helt ensam är jah väl.. Hunden är ju här han mend men han sovaer på soffan som vanligt och är inte mycket till sällskap men men sånt är livet.. ;)


På återseende !


Puss och kraam !

Av Anna - 7 juni 2010 08:12

Tjolahopp !


Saknar mej ? ;)


Senj ha skrev sist så tog jah tag i den där jäkla listan och tro de eller ej så klarade jah hela på förmiddagen.. :P

Så när allt va klart så åkte jah till mamma en sväng och lånade högtryckstvätten och tvättade av bilen plus att jah faktiskt skulle hämta lillebror.. :)


När vi kom hem så började vi med maten och älsklingen rullade in på gården inte alls lång tid efter oss.. :)


Efter maten så åkte älsklingen och hämtade traktorn och vagnen med ved och medans så fixade och donade jah lite och lillebror kastade ut den "gamla" veden för den skulle dom lägga ytterst..

När han kom hem så började dom på med att kasta in ve'n, vid 10 tiden ungefär så kom Robin och hjälpte till.. Guld värt vännen ! Tack så mycket ! :)


Vid ungeffär samma tid så kom Mia hit och hälsade på lite.. :) Trevligt trevligt..

När hon åkte hem så gick jah och la mej och vid ett tiden ungefär kom Aron in och sa gonatt..


På lördagen så hämtade jah och Aron Krille som följde med och hjälpte till med den sista högen ved.. :) Guld värt de med ! Tack vännen !

Och när de va klart så åt vi lite lunch och umgicks i solen tills de va dax att skjutsa hem honom..

På kvllen så gick vi över till Ronny och Anna-Karin och grillade lite och hade de riktigt mysigt.. Tummen upp för de.. ;)


Igår skjutsade vi Aron på kalas och sen va vi till Valla en sväng och efter de så åkte vi och handlade åt Jonas som skulle åka vid 8 för han ska jobba borta denna vecka..

Så vid 20 över 7 halv 8 ungefär så sjutsde jah honom till Hybo och sen vart de en snabbvisit på sjukan som kändes helt värdelöst, precis som om jah skulle slängt pengarna i sjön.. :S Men men sånt e livet ibland..

Iaf efter de så vart de hem och bädda ner sej i sängen då jah inte alls va kry..


Tror du jah kunde sova då ? Näe självklart inte.. :S Älsklingen låg ju inte brevid, första natten är alltid svårast.. :S Men men .. Sånt är livet..


Idag har de väl inte hänt så mycket har vare ut på morgonprommis och nu sitter jah här och väntar på klockan.. :P


Ikväll åker jah kanske hem till mamma en sväng.. Får se om jah kanske blir kvar där men de e sånt som märks.. :)


Nu vart de ett långt inlägg men va fasen ni har ju haft något att läsa då iaf.. :P Hehe..


Men på återseende !


Puss och kraam !

Av Anna - 4 juni 2010 08:19

Heej !


Näe morgonpigg vete väl fan om jah e men när mormor styudsar in så kan man fan inte somna om sen heller.. :S Hade hoppats på en skön sovmorgon idag men icke sa nicke..


Sen jah skrev igår har de väl inte hänt nå direkt.. Tog in tvätten och på kvällen blev de en prommis med hjärtat och vovven men annars inget spec..


Just nu sitter jah här och blickar ut över en väldigt lång att göra lista.. :S Lite jobbigt känns de just nu faktiskt, har liksom ingen ork.. :S Men men sånt är livet..


Nadja : Du tycker de.. hehe.. Tro mej du kommer att få veta innom kort.. :)

Ja och alldra helst mellan mej och mina föräldrar eller ja min far..

 

Näe undrans om man ska ta och ta tag i att göra listan kanske..

Ska iaf försöka sen märks de om de funkar.. hehe..


På återseende !


Puss och kraam !


Av Anna - 3 juni 2010 15:22

Ja du hehe de är en lite hemlighet.. :) hihi.. Den som väntar på nå gott.. Lr hur? :)


Ja han e ju lite go ibland men de e sällan.. :S

Av Anna - 3 juni 2010 14:59

Heej söthögar !


Nu va de länge sen jah skrev igen har ni saknat mej ? Ja e förstod jah väl.. ;P Hehe..


Dagarna har vare lite jobbiga från och till vissa stunder har gått jätte bra medans andra vare riktigt pina men men life is life eller hur va de ? ;)


Idag har de där emot gått riktigt bra måste jah säga.. Är riktigt stolt över mej själv..

De började med en långprommis med Gruffe och mormor och sen in på Ljusdal en sväng och när vi kom hem så hängde jah tvätten och så..


Efter de så slöade jah lite i soffan och sen hängde en maskin till och medans jah stod och hände tvätten så kom mormor och bjöd på lunch.. :) Ja tack sa jah och så åt vi lite och busade även lite med lill kusinen Rasmus.. Han e ju såå söt.. :D


Efter de så hände jah den 3:dje maskinen tvätt och nu sitter jah här och ska väl ta och börja med maten alldeles snart.. :)


Men nu ska jah ta och hämta lite vatten.. :)


På återseende !


Puss och kraam !

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards